Duurzaam wonen met EnerGe | Nederland Gasloos is ons doel!

aardgasvrij

EnerGe maakt

Nederland gasloos!

het nieuwe verwarmen

Verwarm je gehele woning op een vernieuwende en zuinige manier.  Je huis gasvrij verwarmen is 100% elektrisch, 60% zuiniger dan traditionele verwarming, zonder veel concessies. Wij hebben meerdere oplossingen!

INFRAROOD CV-KETEL
EnerGe is de verkooppartner van een revolutionair product. De Infrarood CV-ketel HeliX-3 gaat ervoor zorgen dat je volledig los van het gas kan wonen. Met slechts enkele kleine aanpassingen verwarm jij je huis zonder dat je daar gas voor nodig hebt. De HeliX-3  is zeer zuinig in verbruik, geruisloos en verwarmt je woning in zeer korte tijd. De HeliX-3 heeft een 230V/16Amp aansluiting en er zijn geen noodzakelijke aanpassingen in je woning nodig.

INFRAROOD VERWARMING
Wil jij je woning op een energiezuinige methode verwarmen? Neem een infrarood warmtepaneel als hoofdverwarming. Infrarood warmtepanelen werken anders dan traditionele verwarming, het straalt warmte af naar een oppervlak (vloer, muur en plafond), lichaam of object binnen 6 en/of 12 meter van de bron. Hierdoor ervaar je dit als zeer comfortabel, het voelt als zonnestralen van de lentezon.

Dus het voordeel: Voor elke woning is er een oplossing!

“Het klimaat is geen probleem van vandaag, maar wel van gistereN"