Waterzijdig verwarmen

Inductieketel


Wil je gasloos verwarmen kies dan voor een Inductieketel, met een inductieketel kan je het gasverbruik van je woning met 70% tot 80% verminderen.

Daarnaast zijn er weinig aanpassingen nodig in de woning omdat de inductieketel weinig ruimte inneemt en direct aangesloten kan worden op de aanwezige vloerverwarming, radiatoren of een combinatie hiervan. 
Dit betekent dat er geen nieuwe leidingen, boilers of extra units geplaatst hoeven te worden in je woning zoals bijvoorbeeld bij een warmtepomp. Op deze manier hoef je geen woonruimte in te leveren om een nieuwe installatie te plaatsen.

Hybride oplossing

Met het plaatsen van een inductieketel ben je goed voorbereid op de transitie naar een volledig elektrische woning wanneer je op zoek bent naar een hybride oplossing. Je bestaande ketel kan nog gebruikt worden om het tapwater in de woning te verwarmen totdat je zover bent om de warmwatervoorziening op een doorstromer aan te sluiten.

Volledig van het gas

Wil je direct volledig van het gas af dan is dit dus mogelijk met een inductieketel en een doorstromer.

De inductieketel is uitermate geschikt voor je woning of 
pand als er al vloerverwarming of radiatoren aanwezig zijn die je graag wilt blijven gebruiken en het van belang is om optimaal gebruik te kunnen blijven maken van het aanwezige woonoppervlak. 

Weten wat het beste bij je woning past?

Ontvang tijdelijk een vrijblijvend besparingsadvies