Waterzijdig verwarmen

Oude gas cv- vervangen door de full-electric cv-ketel in een jaren 80 woning


Defro full-electric cv-ketel 

De Defro full-electric cv-ketel is een innovatief apparaat dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel moderne als bestaande huishoudens die hun woning willen verduurzamen zonder aanpassingen in de woning. Het is een volledig elektrische ketel die  verwarming  kan leveren zonder dat er gas nodig is. Dit maakt het een perfecte keuze voor huishoudens die geen gasaansluiting hebben of die willen overstappen op een duurzamer alternatief.

De Defro full-electric cv-ketel heeft een hoog rendement en is daarmee een energiezuinige oplossing voor het verwarmen van je huis. Het gebruikt geavanceerde technologieën, zoals een modulerende compressor en een intelligente regelaar, om de verwarming van je huis zo efficiënt mogelijk te maken. Dit betekent dat de ketel af te stellen is op ieder bestaand verwarmingssysteem.

 

 

Binnenwerk met aansluiting op bestaand leidingwerk een jaren 80 woning

Co2 vrij 

Een ander voordeel van de Defro full-electric cv-ketel is dat het geen uitstoot van schadelijke gassen veroorzaakt, wat bijdraagt aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk van je huishouden. Het is ook een stille en onderhoudsarme oplossing voor het verwarmen van je huis, waardoor je meer comfort en gemak hebt.

De Defro full-electric cv-ketel is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, afhankelijk van de grootte van je huis en je warmwaterbehoeften. Het is een duurzame en betrouwbare oplossing voor het verwarmen van je huis en het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Bovendien is de Defro full-electric cv-ketel een investering in de toekomst die kan bijdragen aan een duurzamere levensstijl.

Daarnaast zijn er weinig aanpassingen nodig in de woning omdat de full-electric cv-ketel weinig ruimte inneemt en direct aangesloten kan worden op de aanwezige vloerverwarming, radiatoren of een combinatie hiervan. Dit betekent dat er geen nieuwe leidingen, boilers of extra units geplaatst hoeven te worden in je woning zoals bijvoorbeeld bij een warmtepomp. Op deze manier hoef je geen woonruimte in te leveren om een nieuwe installatie te plaatsen en kan de installatie  over het algemeen in 1 dag voltooid worden.

Gedeeltelijk van het gas?

Deze ketel is ook als Hybride aan te sluiten in uw woning. De bestaande cv-ketel kan dan worden gebruikt om de woning van warm water te voorzien.

Weten wat het beste bij je woning past?

Ontvang een vrijblijvend besparingsadvies