GLAS

EnerGe verhoogt

je wooncomfort!

Hoog rendementsglas

energe HELPT je VERDUURZAMEN!

Het vervangen van enkel en dubbel glas door HR++ of triple glas verhoogt je
wooncomfort. De eerste winst zit dan direct in warmte die in het stookseizoen wordt vastgehouden en niet verloren gaat. Ander bijkomend voordeel is dat je  minder geluiden ervaart van buitenaf! Het vervangen van glas kan ook in combinatie met kunststof of aluminium kozijnen. Op deze manier verduurzaam je de woning, wat goed is voor je energierekening en het klimaat. Maar wanneer vervang je het glas en waardoor?

Het vervangen van enkel  en meer dan 20 jaar oud dubbel glas, door nieuw HR++ of triple glas, levert je veel wooncomfort op. Pas je ook nog extra isolatie toe aan de woning dan is er subsidie beschikbaar. In combinatie met een energiebespaarlening zijn er nog meer mogelijkheden om je ultieme wooncomfort voor je woning te behalen.

Energiezuinige kozijnen zijn niet per definitie duurder!

In de door ons omringende landen is passief bouwen met energiezuinige kozijnen al standaard en in geval van nieuwbouw door de grote keuze in materialen- niet per definitie duurder dan een traditioneel gebouwd gebouw. Bij renovatie ligt dit, ondanks de soepelere norm, anders dan bij nieuwbouw. Energiezuinig renoveren is over de gehele gebruiksduur gerekend vaak niet duurder, maar qua investering vaak wel.

 

“Het klimaat is geen probleem van vandaag, maar wel van GISTEREN"