ChargeArm

Opgeruimd, staat netjes

ChargeArm is een origineel Nederlands ontwerp, geboren uit de persoonlijke behoefte van drie ontwerpers. Op basis van hun jarenlange ervaring met product design, ontwikkelden ze een systeem waarmee iedere auto thuis voor de deur veilig, simpel en sociaal kan worden opgeladen. Door dit ontwerp raakt een laadkabel nauwelijks de grond. Dat houdt de kabel schoon, droog en heel. En misschien wel het belangrijkst punt, het houdt de stoep veilig en vrij van kabels!

Opgeruimd

 Terwijl de auto staat te laden is de stoep voor het huis gewoon begaanbaar voor kinderwagens, senioren, mensen met een beperking, joggers, postbodes. Geen struikelmatten, geen barrières. Na het laden, vouwt ChargeArm zich weer in en verdwijnt de laadkabel uit het zicht. Nooit meer een rondslingerende kabel.

Veilig

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan veiligheid. De ChargeArm staat stevig verankerd. De ChargeArm is geaard. De laadkabel is beschermd omdat hij permanent in de arm zit. Speciale aandacht is uitgegaan naar kindveiligheid. ChargeArm heeft geen scherpe randen of uitstekende schroeven. En, dankzij ChargeArm is de stoep ook een stuk veiliger.

Schoon

Omdat de laadkabel niet op de grond ligt en onderdeel is van een uitgekiend systeem wordt hij nooit meer vies en blijven je handen schoon. Regen, sneeuw, zwerfvuil en bladeren krijgen nauwelijks kans meer. Schone energie uit een schone laadkabel.Beschikbaar

Met een ChargeArm voor de deur heb je altijd een eigen plek om te laden. Jouw auto, jouw kabel, jouw laadplek. En je hoeft nooit meer te kiezen tussen een snoer op de vloer of een overbezette openbare laadpaal.
 

ChargeArm. Haal je snoer van de vloer.