Duurzaam wonen met EnerGe | Nederland Gasloos is ons doel!

Laadpalen

Laadpalen

Uw persoonlijke

laadoplossing!

elektrisch rijden

minder co2-uitstoot, beter voor milieu

Elektrisch rijden zit in een enorme stroomversnelling. Dit is een goede ontwikkeling! Hierdoor zorg je voor minder CO2-uitstoot en ben je duurzaam bezig. Bij elektrisch rijden is laden natuurlijk van cruciaal belang. Thuis laden of zakelijk laden, EnerGe bied je alle oplossingen.

Een eigen laadpaal bij uw woning

Laten installeren
U kunt ook je laadpaal door ons laten installeren, wij komen de situatie graag beoordelen en maken dan een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een laadpaal.

Elke situatie is anders, daardoor kan de prijs van het installeren flink variëren. Een aantal zaken die invloed hebben op de kostprijs zijn:

  • Wat is de afstand tussen meterkast en laadpaal?
  • Moet er gegraven worden? Of doet u dit zelf?
  • Kan de kabel door de kruipruimte? Of moet dit bovengronds weggewerkt worden?

Zelf plaatsen / installeren
Een eigen laadpaal op de oprit of onder de carport is natuurlijk de mooiste oplossing voor elektrische rijders. Als u handig bent kunt u zelf een oplaadpunt kopen en installeren.

Een oplaadpunt in of bij uw flatgebouw

Een laadpaal laten aanleggen in de parkeergarage van uw appartement of wooncomplex met een gezamenlijke parkeervoorziening is soms ingewikkeld. Er dienen duidelijk afspraken gemaakt te worden met VVE’s over de aanleg van een laadpaal in de gezamenlijke garage.

“Het klimaat is geen probleem van vandaag, maar wel van GISTEREN"