Over EnerGe

Ervaar het ultieme wooncomfort

Los van elkaar begonnen Remko van Vemden en Gerben de Waal begin 2020 hun eigen bedrijf. Beide bedrijven waren actief met het verduurzamen van de particuliere woningen, ieder in hun eigen vakgebied.

Remko richt zich met EnerGe B.V. op het gasloos maken van woningen. In 2018 begon de gedachten van een eigen bedrijf te spelen toen hij een product vond dat de woning gasloos kan verwarmen. Aangezien hij destijds directeur was bij een zonnepanelenbedrijf kon hij er op dat moment geen vervolg aangeven. Via zijn contacten is het product verder ontwikkeld waarna Remko de stap nam om met EnerGe B.V. te gaan beginnen en de inductieketel op de markt gaan brengen.

Nadat Gerben jarenlang als manager actief is geweest in de detailhandel kwam hij in 2018 in de zonnepanelenbranche terecht. Daar ontwikkelde hij zich als beste adviseur binnen de organisatie. Een kleine twee jaar later nam hij de stap om met de opgedane ervaring zijn eigen zonnepanelenbedrijf op te starten; PowerStroom.

Beiden heren leefden al langer met het idee om een bedrijf te realiseren wat het complete plaatje kan bieden. Het hele verduurzamingsplan onder een dak, met een aanspreekpunt. Doordat beide bedrijven complementair aan elkaar zijn waren ze het er snel over eens. EnerGe B.V. en PowerStroom moeten samen verder. Dit vond plaats op 1 april 2022.

En dus is EnerGe B.V. uw partner in het verduurzamen van uw woning. Met onze jarenlange ervaring in deze branche zijn wij de aangewezen partij om uw woning of pand te voorzien van een beter energielabel en tevens uw CO2-uitstoot te verlagen.

Van isolatie tot zonnepanelen en van uw eigen laadoplossing tot aan gasloos wonen, wij zullen u voorzien van een passend advies waarbij uw wensen centraal staan. Wij nemen u stap voor stap mee in het hele proces.

 

“Het klimaat is geen probleem van vandaag, maar wel van GISTEREN"