Aanmeldformulier laadpaal

Aanmeld formulier laadpaal

Mesut Safak
29/01/2023
Januari 2023 18 zonnepanelen geïnstalleerd door Energe BV te Lelystad. Van eerste adviesgesprek tot installatie ben ik goed geholpen. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden
Marlies Dams
14/01/2023
Gisteren via EnerGe een laadpaal laten plaatsen. Zeer tevreden over de communicatie voorafgaande aan de plaatsing met dhr. Gerben de Waal. Het plaatsen is goed gegaan door een deskundig en vriendelijk persoon. Kortom kan ik EnerGe zeer aanbevelen.
Pieter Pontier
30/12/2022
Na een goed voorgesprek gehad te hebben en een kundig advies heb ik 10x Denim-U 410Wp, glas-glas zonnepanelen en 3 Hoymiles Micro-inverter omvormers laten plaatsen. Met 35 jaar fabrieks- en rendementsgarantie op de zonnepanelen en 25 jaar fabrieksgarantie op de omvormers zeer tevreden! Het instalatie team heeft uitstekend werk geleverd, de heren waren sociaal en communiceerden duidelijk over wat en hoe zij de panelen installeerden. Gezien er nog 2 panelen op de omvormers bijgeplaatst kan worden heb ik deze nu bij besteld. Al met al een erg goede ervaring en zou ik EnerGe aan iedeen aanbevelen.
Frank en Caroline Dijkstra-Verburg
15/12/2022
Prima geïnformeerd met een heldere uiteenzetting in de offerte zonder verrassingen achteraf. Installatie verliep voorspoedig zonder gedoe voor zover ik kan beoordelen. Kortom, we hebben kennelijk een goede keus gemaakt en kunnen energE dan ook van harte aanbevelen.
Ardan Cusell
07/12/2022
Na duidelijk en goed geadviseerd te zijn, besloten om bij EnerGe zonnepanelen te bestellen. Goed geholpen bij vragen door kantoor en door vriendelijke monteurs alles geïnstalleerd. Alles wijst zich van zelf in de gekregen mails voor de afhandeling van btw, aanmelden enzo.
Frenky Veltman
02/12/2022
Helemaal tevreden. Goed advies gehad over zonnepanelen, plaatsing ook top. Ook goed contact met het bedrijf. Ik zou hen zeker aanraden!
Niels Elferink
28/11/2022
Erg tevreden met dit bedrijf. Goede prijs-kwaliteit en duidelijke communicatie. Alles naar tevredenheid geïnstalleerd en het werkt uitstekend.
Eddy Van Zundert
27/10/2022
Na een fijn en goed voorgesprek zijn we met elkaar een mooi traject in gegaan; zonnepanelen, thuisbatterij en inductieketel. Alles is goed gelopen en we hebben/houden nog steeds goed contact.