Aanmeldformulier laadpaal

Aanmeld formulier laadpaal

EigenWijs & BewustZijn
16/09/2022
Fantastisch bedrijf dat werkelijk ALLES onder één dak heeft om je woning te verduurzamen en energieneutraal te maken. Een duurzame financiering, die zichzelf terugbetaald, behoord tot de mogelijkheden.
Maikel Schoonevelt
13/09/2022
Wij hebben 11 stuks 410wp glas glas zonnepenelen van het merk denim en daarbij 3 micro omvormers van het merk hoymiles laten plaatsen. Er zit maar liefst 35 jaar garantie op de zonnepanelen en 25 jaar garantie op de omvormers. Het instalatie team heeft uitstekend werk geleverd, de heren waren sociaal en comminuceerde duidelijk over wat zij precies deden. Er paste helaas 1 paneel niet op het platte dak maar ter plekken kon dit worden opgelost door deze op het schuine dak er bij te plaatsen. Kortom zou ik energe duurzaam aan iedeen adviseren.
Jeffrey Van senten
29/08/2022
We hebben erg goed advies gekregen. Vriendelijke mensen die ons goed te woord stonden en we zijn erg tevreden met de zonnepanelen!
Rick R.
26/04/2022
Na een heel goed adviserend gesprek gehad te hebben aan de telefoon met Kevin. De powerdale laadbox besteld. Binnen 3weken geïnstalleerd. Er werd goed meegedacht met mij en kreeg goede adviezen. Er was een klein probleempje met de factuur maar werd super opgelost. Ik raad Energe aan voor als je goed advies wilt en goede service en natuurlijk goede laadboxen. Wij zijn erg blij met onze laadbox.
At Bijsterveld
14/03/2022
Duidelijke afspraken, snelle levering, groepenkast vervangen en de Wallbox keurig geplaatst.
rene gerritsen
14/02/2022
Duidelijke offerte en goede terugkoppeling vanuit het bedrijf. Monteur ook deskundig en vriendelijk, was goed geregeld.
eric coutinho
11/02/2022
Van alle offerte aanvragen voor een laadpaal was Energe de snelste en meest informatieve. Goede en complete informatie gericht op onze specifieke situatie, adequate en klantgerichte mentaliteit bij dit relatief jonge bedrijf. Toen de laadpaal niet bleek te werken was de volgende dag de leverancier hier om het op te lossen. Ik ben blij dat ik niet met een grote (voor de handliggende) partij in zee ben gegaan.
Martin van der Heide
14/11/2021
Via Energe een laadpaal laten plaatsen. Goede informatie vooraf. Al snel duidelijkheid over de kosten. Er wordt netjes teruggebeld op de afgesproken tijdstippen. Betalingen worden netjes teruggekoppeld. Ook nog even een compliment voor mezelf: Ik heb met Energe de juiste keus gemaakt. Bij volgende duurzame aanpassingen in en om huis, ga ik zeker kijken wat Energe dan voor me kan betekenen.