Vragen over Waterontharder

Veelgestelde vragen Waterontharder

Vragen over Waterontharder

Kan jij jouw vraag hier niet vinden? Stel het direct aan ons via onze website of bel ons!

De SensorSoft waterontharders zijn uniek. Ze ontharden niet alleen je water, maar zuiveren het ook met de ingebouwde waterfilter. Daarnaast past hij het zoutverbruik automatisch aan dankzij de slimme computer zodat je nooit te veel verbruikt.

Je hoeft niets te registreren, maar we raden het je aan te doen om meerdere redenen. Ten registreer je het apparaat bij maak SensorSoft, met een jaar lang kosteloos gebruik van het serviceabonnement. Dit houdt in dat wanneer er onverhoopt iets met jouw machine aan de hand is, wij dit het eerste jaar zonder voorrijkosten en uurloon voor je oplossen. Hiernaast, ontvang je bij registratie, 3 zakken zout webshoptegoed. En wij weten waar de machine is geplaatst zodat wij je sneller van dienst kunnen zijn.

Wij voeren na 36 maanden een controle uit bij een serviceabonnement. Een voorbeeld; je hebt de machine geïnstalleerd op 1 januari 2019. Je hebt de machine geregistreerd voor het jaar lang gratis serviceabonnement en hierna heb je 2 jaar gebruik gemaakt van het serviceabonnement ad. € 7,99 per maand. Dan wordt er rond 1 januari 2022 een controle aan je waterontharder uitgevoerd. Je hoeft hiervoor niets te doen, wij nemen hiervoor contact met je op.

 

 

Jazeker! Na iedere 12 betalingen ad. € 7,99 ontvang je een tegoed, ter waarde van 45 kilogram zout, in je webshopaccount

Ja, wij werken met een automatische incasso. Je betaalt € 7,99 per maand voor het serviceabonnement aan SensorSoft. Het serviceabonnement zal ingaan nadat u de eerste betaling heeft gedaan, zo weten wij dat je gebruik wilt maken van het serviceabonnement. De maandelijkse incasso loopt via Mollie BV.

Opzeggen van het serviceabonnement kan maandelijks. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@sensorsoft-waterontharder.nl. SensorSoft zal de opzegging vervolgens aan je bevestigen met de mededeling van de eerst mogelijke opzegdatum.

Met een waterontharder heb je nooit meer last van kalk(aanslag) in je woning. Je kunt hierbij denken aan douche of badkamer, kranen, muren, tegels, koffie & thee glazen, vaatwasser en nog veel meer!

Zacht water is voor vrouwen ideaal voor een schone en zachte huid. Voor mannen is zacht water noodzakelijk om glad en zonder irritatie te scheren.

Door kalkaanslag heeft u rendementsverlies per mm kalkaanslag. Een waterontharder verwijderd ook bestaande kalkaanslag waardoor u gemiddeld 7m3 gas per persoon minder verbruikt. Tevens bespaar je ook op de stroomkosten tot wel 65 euro per gezin. Het rendement van je verwarmingssysteem stijgt door de waterontharder met minstens 20%.

De standaard fabrieksgarantie op de sensorsoft is 2 jaar, dit geldt voor de onderdelen exclusief voorrijdkosten en werkloon.

In combinatie met een serviceabonnement van SensorSoft B.V en afname van A-klasse regeneratiezout, geldt er een garantie van 15 jaar. De servicegarantie bij abonnement is van toepassing op onderdelen, werkloon en voorrijkosten binnen Nederland.

Het serviceabonnement houdt in dat er eens per 36 maanden een controle wordt uitgevoerd aan uw waterontharder. na 12 maanden betaling van de serviceabonnementskosten ad. € 7,99 per maand, ontvangt u een webshoptegoed ter waarde van 40 kilogram regeneratiezout.Tevens is inbegrepen; onderdelen, arbeidsloon, voorrijkosten en verzekering (exclusief molest en voor zover de schade niet

wordt gedekt door een andere verzekering).

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het direct aan onze klantenservice via de chat!